Över-satans-lycklig!

Kan väl säga som så att denna jul har varit den bästa någonsin! Jag har äntligen fått den inspelningsutrustning jag behäver för att börja spela in min musik ordentligt! Fattar ni!? Det betyder en smärre översvämmning av videor här framöver, så det får ni bara ta! :D

Äntligen!

Coca Cola Cherry på flaska! Wihoo!


Jordens undergång

 
 
Ryssarna förbereder sig med vodka, hjärtmedicin, tändstickor och tvål för jordens undergång.. Gillar verkligen att de har lagt till Vodka, för det bara måste man ju ha om jorden skulle gå under!

En filosofens kväll

.. kan man kanske säga. Eller kanske absolut inte. Jag har i alla fall tänkt en hel del för mig själv, om det nu kan kallas filosofera.
 
Jag har täkt en del på sista tiden vad jag vill bli när jag blir stor. Eller, "stor" är väl kanske inte rött ord, mer vad jag vill göra med mitt liv efter detta så kallade sabbatsår jag haft.. och det slog mig för ett par timmar sedan. Nu har jag läst otroligt mycket om vad jag behöver göra för att uppnå detta, och för att vara ärlig skrämmer det mig. Men jag tänker inte ge upp för det, ingenting är omöjligt!
 
Jag tänker inte berätta vad jag har kommit fram till, men om det händer något på den fronten kommer ni allt få veta..

Längtar bort

Just nu vill jag ha ett välbetalt heltidsjobb, (eller varför inte en väldigt rik pojkvän...) så jag kan dra någonstans där det är varmt i några månader... jag gillar inte snön, och definitivt inte när det ska bli ner mot - 20 snart. Jag ligger mycket hellre på en varm sandstrand någonstans, eller varför inte åka på ett hajsafari? Det är en dröm jag bara MÅSTE förverkliga någon gång.. tänk er, vara i en bur bara meter från VITHAJAR! Åh den adrenalinrushen, helt fantastiskt!
 
Men nu när jag då inte har varken pengar eller rik pojkvän (eller pojkvän över huvud taget) får jag nöja mig med att drömma, och vänta på Faliraki säsong 2013, alltid något att se fram emot (mina hajdrömmar får vänta lite..).
 
Vill hit!