Znark

Orkar verkligen inte blogga denna vecka. Repar i princip 8-18 varje dag, plus en del skolarbeten och prov som är kvar. JAG ORKAR INTE. DÅlig uppdatering, blööwhwhw

Detta börjar bra

En sån fin dag det är! :D


EUPHOOORIAAA!

Grattis fina Loreen! Du är så sjukt värd det! :D

 


Sun Sun Sun

Nu ska kött nummer 1 grillas! Hej solstol nu kommer jag!


Eurovision!

Såhär mycket tycker David om Eurovision Song Contest.... x)


Fredagar

Har ont i hela kroppen. Kommer allvarligt talat inte komma upp ur sängen imorgon, fy tusan säger jag bara! Men har man musikal så har man, bara att slita på!

Såhär ser dessutom min ensamma lilla fredagskväll ut.. Yum.


Buuurn baby burn

Basket i fina vädret! :)


Baaah

Hungriga får? Hmmmm


Sola sola

Sola sola sola fin till balen sola sola sola fin till balen sola sola!


Bläh


Hey snygging!

Jag och David bestämde oss för att göra lite nytta i lördags...

Grrrrr för hantverkare ;)


Mumsa

Kom hem och mamma hade gjort salami- och mozzarellapaj, så himla gott! :)


Dåligt!

Jahapp, än en gång fungerar inte http://blogg.se">blogg.se's app över huvud taget.. Har inte varit hemma på hela helgen så det är därför det har varit så dålig uppdatering, ni får vänta med bilder tills jag kommer hem, och jag har massor det lovar jag!


Åh nej..

Kan inte motstå trycket... Var tvungen att ta en fjortis-på-toan-bild... Damn you brain!


Bio!

Dark Shadows!


Photobomb ya

Gick en sbväng ner till fårhagen för att räkna in fåren, och fick för en gångs skull med mig kameran! Ska fixa lite med bilderna imorgon så kanske det dyker upp några här, vart en del gulliga/roliga bilder hihi :) Även lillehunden fick följa med, fast han är bara så rädd för fåren så han springer åt andra hållet när han ser dem haha. Inte så konstigt, de är ju typ 3 gånger större än honom :)



Har suttit och pillat med en ny låt idag som jag tänkte spela in, förmodligen kommer den upp någon gång nästa vecka, om jag har tid. Helt sjukt, om 1 vecka börjar koncentrationsveckan för musikalen, om exakt 2 veckor är det bal, och om mindre än en månad springer jag ut! Jag längtar!

Nu är det dags att sova, natit på er! :)


Saknar

Såhär ser min säng ut när älskling inte är hemma hos mig, har lagt hans tröja där han brukar sova.. Saknar honom :(


Varma mackor

testade några nya saker i mina varma mackor, hade i tomat, senap och fetaost. Blev sjukt gott, rekommenderas!




Promenad runt strömmen

Halva vår klass gick en runda runt strömmen i tisdags, som ett slags avslut på Naturkunskapen. Äntligen, ingen mer naturkunskap! Hallelujah!

Hade tyvärr inte min bra kamera med mig :( Kunde blivit massa fina bilder ju!


Godaste Fantan någonsin!

Hittade en ny Fanta-smak idag, Jordgubb-Kiwi.. Så sjukt gott! Nya favoriten!


Jag tycker om landet.. På sommaren

Att bo på landet kan vara en riktig pina. Speciellt när det är minus 24 grader ute, 1 m snö som ska skottas bort för att bara ta sig utanför huset, sedan går det såklart inga tåg eftersom spåren har gått sönder.. Just därför är jag nu extra glad när SOMMAREN faktisk har kommit hit!! Vill ha en doft-app till kameran så ni kan få känna hur underbart det luktar här ute.. Mmmmh!


Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


Trash

Tydligen fungerar inte blogg.se's App alls för tillfället... har försökt uppdatera X antal gånger idag, men antar att jag får slänga upp lite bilder och sådant imorgon när jag har tid. Nu ska jag duscha och sen sova, hej svejs!

Seg segare segast

Ska iväg för att provjobba ett pass på ett eventuellt sommarjobb nu. Är verkligen så opepp som det går att vara, vill helst bara åka hem och lägga mig och sova. Kommer dessutom inte hem förns kl 11 ikväll och ska upp tidigt imorgon bitti, usch. Får väl se hur det går helt enkelt! Wish me luck...


Idag har jag lärt mig detta

Snyggare med bara en fläta... :(

Det är alltså inte inbakade flätor.. Typ utbakade haha vet inte vad det kallas ;)

 


Tävling!

Nu blir det en liiiite tävling här! Det är nänligen så att jag har ett presentkort här till er som jag vill lotta ut.. till DM Retro faktiskt! Presentkortet är värt 50 kr, och just nu är det fraktfritt på alla DM Retros varor så det är dags att passa på nu!

För att vara med i tävlingen lämnar ni en kommentar i det här inlägget (glöm inte e-postadress så jag kan kontakta er). För större chans att vinna:

 

 

  • Följ mig på Bloglovin (skriv i kommentaren vilket nummer du blev)
  • Gör ett inlägg i din blogg och länka till det här inlägget

 

Tävlingen avslutas på lördag, om en vecka!
Ha en fin lördag alla, och lycka till! ;)

 


Ge mig mer tid

Jag är så himla lat. Har tänkt sen igår morse att jag skulle lägga upp bilderna från vårbalen i onsdags.. hände det? Näe. Och de kommer inte upp idag heller. Hehehehe. Fy skäms på mig! Nej men jag har lite annat och stå i, lite sista-minutenplugg, och så vill jag helst spendera min tid med min underbara pojkvän istället för att hänga framför datorn. Vi har massa musikalrepetitioner, och dessutom tar jag ju studenten snart! Helt sjukt, bara ca 5 veckor kvar!! Längtar!
Tänker inom kort lägga upp dendär lilla tävlingne jag pratade om (ja den är liten).. så fortsätt kika in på bloggen under kvällen ;)
Hasta la vista!

Min humor

Ibland behöver man bara skratta åt sånda här patetiska saker.. som Tomas Järvhedens låtar! Hahaha


Trött trött trött

Är så himla sjukt trött idag.. Kom hem runt 2 inatt, efter massa dans och sjungande(skrikande) och massa skoj! Sista vårbalen för mig, känns faktiskt inte så tokigt. Ett fint sätt att avsluta de åren som vi har varit med tycker jag! :)


vårbaaaaaaal

Vi små musikare har ju idag vår alldeles egna vårbal! Tredje och sista för mig iår :( Känner mig lite vemodig.. kommer snart inte få träffa alla dessa fina människor mer! Usch fy och blä, får inte tänka på det. Har snart sista sångframträdandet någonsin på Kristinaskolan. Herregud.. tiden går fort när man har roligt!
Trots allt tror jag att det kommer bli en sjuukt rolig kväll! Och detta är vad jag kommer ha på mig!
Puss!

Off I go

En liten snabb uppdatering blir det idag. Är Påväg till en liten "utbildning" till jobbet jag sökte, får se hur detta går.. Han som gav mig informationen hade nämligen sagt fel, skulle varit där vid 3 istället för 4 suck.. Sånt är så irriterande! Som tur är var jag inte den enda som fått fel info, lite lagom pinsamt annars.

Lite annan info till er är att det kommer upp en liten tävling här inom kort! Så stay tuned! ;)

Nu ska jag rusha iväg, puss!


These are the days

Denhär dagen blev bättre än väntat faktiskt. Jag är en glad flicka! Ännu mer nu när Sverige just gjorde 6-1 mot Danmark i hockey-VM! Go Sverige! :D


Dagar som idag

Dagar som denna lyssnar jag på den här, minns, och tänker. <3


Gullesnutt

Bara för att min hund är cp..


Grattis fina syster!♥


Festis

Ska "förfira" min syster ikväll. Hon fyller år imorgon men det kommer lite dolk ikväll istället. Är inte alls på humör för det, vill helst bara lägga mig under täcket och gråta. Jaja. Det reder väl ut sig någon gång. <3


Snuttepluttegull


Du är det finaste som finns ♥

Idag är det hela 6 månader med min finaste. Tänk att han har orkat med mig så länge! ;)

 

Älskling, du är underbar ♥♥

 

 

sjukt snygg bild! hahaha

Sponsrat inlägg

Är så himla nöjd med min Iphone 4s! Bästa mobilen jag haft!

 

Enligt mig den bästa musiktjänsten tillgänglig nu. Underbart att ha det i mobilen och kunna ta med sig sin musik överallt, och som sångerska är Spotify helt ovärderligt, eftersom det har så många versioner av alla låtar. Perfekt att öva till! Om du inte redan har Spotify eller Spotify Unlimited/Premium så tycker jag att du ska skaffa det, de mest värda 99 kronorna jag lägger ut per månad!

Glad tjej

Fick nyss ett samtal från ett företag jag sökt sommarjobb på :) Hade nästan en arbetsintervju via telefon haha, sen fick jag en tid på måndag för en riktig intervju! Känns verkligen jättebra om jag skulle få det jobbet, jag behöver både pengar och meriter :) Hon som jag pratade med verkade jättetrevlig så detta ser jag fram emot! Håll tummarna för mig! ;D

Here we go


Fun


Tjäna pengar på din blogg eller hemsida

Vill tipsa om ett till bra sätt att tjäna pengar på blodden/hemsidan.KLICKA HÄR för att komma till hemsidan!
Där kan man tjäna upp till 600 kr per värvning av ny medlem. Man tjänar även pengar via annonser på bloggen, och det är väldigt enkelt! Så registrera er nu! :)

Sommar, sommar och sol, havet och vinden...

Glöm förkylningen! Jag ska UT!

 

MegaCasino

Doing it nerdstyle

Eftersom jag är sjuk idag har jag spenderat tiden på nördvis : Tittat på videos från Jesse Cox, TotalBiscuit och YogsCast! För er som inte vet vilka det är ; titta på videorna! Wiiieee ;D

 

90 minuters Q&A med Jesse Cox och TotalBiscuit :D

Legend of Grimrock Part 1 - This... Is... Grimrock!

Minecraft : Scarlet Monastery Graveyard Map

Minecraft : The Dropper Part 1 - Strap Yourself In!


Giving up

Sådär fint sjuk igen. Det var bara att inse att det inte var läge att gå upp när klockan ringde. Näsblod, huvudvärk, feber och halsont talar faktiskt för en dag hemma. Får lite extra tid att plugga till provet imorgon dessutom ;). Nej men det är ju faktiskt jättetråkigt att vara sjukt, speciellt nu när det är så fint väder ute. Man kan ju inte ligga ute utan att få världens huvudvärk och känna sig på gränsen till dödsriket. Suck. :(

 

Bloggparaden

Hollows har släppt nytt material!

Vad avslutar en kväll bättre än lite ny musik från Hollows? ;) Enjoy!

AN APERTURE

 

SMOKE SCREENS


INFLUENCE

 

CRIMSON BLADE


HJÄLP!!!!

WÄÄÄHÄHÄHÄHÄÄÄÄ JAG HATAR ORMAR! JÄVLA HUGGORM D':


Blaharg

Antagligen hade väl mitt nuvarande tillstånd varit normalt en dag som idag, dagen efter Valborg. Enda problemet är att jag faktiskt inte drack en droppe, satt hemma ensam och kollade på film hela kvällen. Nu är jag dock som en klubbad säl, vaknade vid 7 första gngne av att jag inte kunde andas, somnade om till 10-11 och bara kände att livet suger. I och för sig är det väl bra att jag är sjuk nu och inte under musikalveckan, men imorgon och torsdag har jag viktiga sånglektioner som jag bara inte får missa... detta suger!

 

Ska försöka kurera mig med lite plugg (-_-) och te och kakor nu, får se hur det går. Puss!