Valborg

Såhär spenderar jag min Valborg...


Vinn valfria solglasögon från Lensway!

Lensway har just nu en tävling där du kan bli deras bloggambassadör! Du kan bl.a. få marknadsföring av din blogg värt 20 000 kronor! Visst låter det helt toppen? ;)

 

Jag valde såklart dehär URSNYGGA solglasögonen från Ray-Ban. Har velat ha såna här hur länge som helst!

Ray-Ban - RB3477-001 51 Caravan hos Mylovebasket

 

Puss!


Tillägnad dig.

Jag har varit som ett pussel utan bitar. Omöjlig att förstå, trasig, glömd. En del har försökt få sin pusselbit att fastna, låtsas att det varit rätt trots att man känner att den inte passar. Jag har tappat pusselbit efter pusselbit, det har varit meningslöst att försöka sätta ihop mig igen.
Tills du kom. Du behövde inte låtsas, ditt pussel passade perfekt in i mitt, inget kunde vara mer rätt än just det. Men trots det lät jag dig gå. Jag bröt sönder ditt pussel, slängde dig i soptunnan utan att blinka. Gjorde saker som skulle få mig själv att vilja bryta sönder mitt eget pussel, bränna upp det, klippa sönder det till miljontals bitar. Men just då brydde jag mig inte. Jag var fast i min lilla värld där jag inte kunde handla fel, det jag gjorde kunde ju inte vara annat än rätt eftersom det var rätt för mig. Jag hade fel.

Det gick ett år och lite till. Jag gick igenom många stadier i livet, ändrades som person. Kände ibland att jag hörde hemma någonstans. Men när det väl kom till kritan var det ändå inget som kunde liknas vid DIG. Det var rätt, fast på låtsas. Jag var aldrig redo, fast det ville jag aldrig erkänna, ens för mig själv. Jag var stark, redo. Jag gjorde val som jag ångrar, och val som jag är glad att jag gjorde, fast jag sårade folk på vägen. För trots allt hemsk jag gjort, ledde alla vägar hem till just DIG.

Min perfekta pusselbit. Som jag kämpade för, som jag grät mig till söms över. Som jag trodde att jag hade förstört för alltid. I det ögonblicket hatade jag mig själv, djupt och innerligt. Bara tanken på att förlora DIG, även fast jag inte hade dig, var fruktansvärd. Som om jag skulle förlora en del av mig själv.
Jag tvingade mig själv att inte sluta hoppas och tro att du fanns kvar där, att du fortfarande väntade på mig. Jag insåg själv hur otroligt det egentligen var, men någonstans inom mig fanns det ändå en röst som hela tiden höll hoppet uppe.
Och den lyckades till slut. Till slut lades den perfekta pusselbiten åter till mitt pussel, den här gången för att stanna. För evigt. Den känslan, just den känslan av att ha DIG, att ha min "The One" redan nu är läskigt. Jag är livrädd. Men jag har ändå aldrig mått så bra bara av att vara nära någon. Ingen har någonsin betytt i närheten av vad du betyder för mig, och ingen kommer någonsin göra det. Efter snart 6 månader med dig är jag världens lyckligaste flicka. Det pirrar i hela kroppen när jag är i din famn, jag vill inget annat än att vara med dig, hela tiden. Jag blir alldeles för känslosam om småsaker, gråter alldeles för ofta. Jag älskar dig för mycket för mitt eget bästa, och jag vill aldrig ändra på det. Du är det finaste i mitt liv. Solen på min himmel, min andra hälft, det jag lever för. Jag kan vara hemsk, men jag försöker ändra mig, för dig. För att vara värd dig.

David Wikingsson. Jag älskar dig över allt annat. Du är den jag vill leva mitt liv med, i vått och torrt, i alla svåra och underbara stunder. Du är den som håller mig uppe när allt känns hemskt. Jag älskar dig, och kommer aldrig sluta göra det. Jag älskar dig, JAG ÄLSKAR DIG. <3




Lilla spårvagnsentusiasten Karl-Henrik

Haha har ni sett denhär? Stackars pojke verkar inte ha så roliga hobbys...

 


forHair.se - Hårvårdsprodukter på nätet!

LyckoBingo.comWebbhotell City NetworkBling SkalMegaCasino

Tjäna pengar på din blogg

Tänkte tipsa om en jättebra sida! Adsettings låter dig tjäna pengar genom att ha annonser från olika företag på din blogg. Du får pengar via klick/lead/sale etc. och du kan även tjäna pengar genom att värva andra, så länge de lägger ut en annons senast inom 30 dagar! Låter ju super eller hur? Klicka in där direkt nu!


Nu är det sommar, nu är det sol!

Inte långt kvar nu! Wunderbart! Sitter ute i bikini och sörplar kaffe i solen, insuper den kommande sommaren. Doften av nyklippt gräs och att gå barfota på grusgången. I lieks!

 


I don't want to live on this planet anymore


..... wtf ......

Jag hatar äggula!

Speciellt när det är 2 i varje ägg...


Noll ork

Idag har jag verkligen ingen lust för någonting. Vill bara ligga i soffan och slötitta på program efter program, och försöka förtränga provet i arbetsmiljö nästa vecka. Finns det något tråkigare ämne? Möjligtvis matte i sådana fall, men det är inte långt ifrån, usch säger jag bara. Dock är det bara ca 1 månad och 1 vecka (!!!!) kvar tills jag tar studenten! Det ska bli så skööönt! Wihoo!

Rejt away!

Enligt mig den bästa musiktjänsten tillgänglig nu. Underbart att ha det i mobilen och kunna ta med sig sin musik överallt, och som sångerska är Spotify helt ovärderligt, eftersom det har så många versioner av alla låtar. Perfekt att öva till! Om du inte redan har Spotify eller Spotify Unlimited/Premium så tycker jag att du ska skaffa det, de mest värda 99 kronorna jag lägger ut per månad!

CRUNCHY

Har ätit frukost för första gången (på en skoldag) typ, någonsin! Mamma hade köpt Jordgubb & Yoghurt-Crunchy till mig så kunde bara inte låta bli, så himla gott! :D


Bad luck

Fick nyss ett samtal från ett företag som jag sökt sommarjobb på. Han som jag pratade med bjöd in mig till en anställningsintervju, dock samma dag som jag är ljudtekniker på musik2ornas Familjekonsert. Det suger ganska hårt men hoppas på att de återkommer med en senare tid så att jag fortfarande har en chans. Skulle verkligen behöva jobba i sommar, har ett eller två studiebidrag kvar sen är jag utan några pengar alls, det är inte bra. jag som är så sugen på alla nya vår/sommarkläder som kommit ut, tyvärr har jag inte råd me någonting eftersom det ska köpas både studentklänning och klänning till Vårbalen, fixas naglar till balen och lite annat smått och gott. So much things, so little money!

 

Dess får gärna infinna sig i min garderob så snart som möjligt!

Festklänningar , Boobtube Maxi Dress , Oneness - NELLY.COMFestklänningar , 1960s Polka Dot Dress , Ax Paris - NELLY.COMBlusar & skjortor , Laces Tunic , Saint Tropez - NELLY.COMFestskor , Foxy Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COMToppar , Union Jack Flag Top , Ax Paris - NELLY.COMJeans , Kissy Colored Leggings , Dr Denim - NELLY.COM

 

Alla plagg är från Nelly.com


Aeyo! A-e-e-e-yoo!

Sitter i skolan, har fastnat vid ett spel på Jesper.nu.. så himla kul haha!

Minecraft II

En del (MIN DEL!) av bygget på min och Davids server :]

 

Nu är jag ledsen.. servern bara kastar ut mig.. why oh why :[


Bil bil bil åker Renault-bil


En helt vanlig naturkunskapslektion


Make You Feel My Love - Adele

Kvällens mästerverk. Haha. Enjoy


Egowoman

Tog lite bilder. Fick för mig att göra en sminkning. Tog lite fler bilder. Webcam är min kärlek.

Utan smink




MED sminkningen


 



Hihihi.


Today I am wearing this



/Blus - LUSH / Jeans - Gina Tricot / Skor - Skopunkten/


Det luktar sommar



Vilket underbart väder det har varit idag! Nästa sommarvärme, sol, ingen blåst :D Äntligen kan jag ha mina fina sommar/vårkläder och slipper gå i alla tjocka jobbigta tröjor som kliar och sticks hela tiden. Inget emot varma vinterkläder, men det bästa är ju ändå att få byta ut allt mot shorts, linne och sandaletter! :D

image description


Like a BAWS

Jag övningskör like a real BAWS haha! Det är ju så himlans kul! Även om de som är med i bilen kanske inte alltid delar min glädje ;) Skjutsade iaf iväg min pojke till hans replokal, saknar honom redan, hela mitt rum doftar av hans parfym... sjukt jobbigt! Men får ju träffa honom imorgon ändå min lilla finis! Han lämnade kvar sin dator här så nu sitter jag och skriver klart lite frågor till Naturkunskapsprovet på onsdag. Sådär kul, men har i alla fall bara 3 (!) lektioner kvar av det ämnet innan jag tar STUDEEENTEEEN!



På tal om studenten behöver jag tips på snygga klänningar. Inte för konstiga, gärna halterneck eller enaxlad eller så :) ska även leta fram en "balklänning" till musikarnas vårbal den 9:e Maj (8:e?...), har hittat några fina på nätet men vet inte om jag vågar beställa hem, jag är lite knäpp i klänningsstorlekarna men vi får se. New Yorker har ju öppnat i Linköping denhär veckan så får ta mig en tur dit och kolla utbudet. Det ska ju inte vara något megafint men lite fin vill man ju känna sig eftersom jag väljer att ändå inte ha min riktiga balklänning på den balen, vågar inte om den skulle bli smutsig :( Den är ju till för stora balen liksom! Och det kommer bli GRYMT!



Nu ska jag sätta mig med plugget igen, puss på er sötnosar!


Lunchtime!

Lite rester från gårdagens grillning, fortfarande lika gott!


But for now, let me say I love you

Kan inte röra en muskel idag, helt seriöst. Hade dansrep igår inför musikalen, och det var längesen jag hade sånhär träningsvärk! Fattar inte, egentligen var det inte så jobbigt, men jobbade med en del muskler jag aldrig använt förut iofs haha. Det var i alla fall riktigt roligt!

 

Tänkte bjuda på en riktig goding till låt som jag hittat. Jamie Cullum är ju en av mina favoritartister, och denhär låten är helt klart min favorit! Så mysig :) (ignorera att dne som gjort videon har stavat en del fel hehehe...)

 

Jamie Cullum - But For Now


Rumble

Kan väl konstatera att Rumble inte riktigt är min grej...


Medlemskväll hos FLASH

Följde med mamma till en affär i Linköping som hade medlemskväll, det var faktiskt riktigt kul :) fick lite fina saker, bland annat den här blusen:

 

 

det bjöds på jordnötsringar, druvor, JORDGUBBAR <3 och cider, smaskens!

 

 

Nu är jag såhääääääääääär trött.. som en klubbad säl såfort jag satte mig i bilen hem, sov gott hela vägen. Blir att gå och lägga sig tidigt idag, imorgon ska jag gör allt detta:
  • Ta dos 2 av Gardasilvaccinet
  • Ta med skor och gå och få balklänningen upplagd
  • Ha dansrep från 13.20 till 16.30
  • Plugga naturkunskap till provet på måndag + skriva klart en inlämmningsuppgift
  • Mysa med min fina pojke!
Skulle även varit nere och hjälpt till på Norrköpings Melodifestival, tyvärr blev mitt schema lite tajt så det kommer inte hinnas med, tråkigt. Men får i alla fall spendera tid med min pojke, och kanske även min gudfar! Han bor i Thailand nu och kommer upp denhär veckan, hoppas vi hinner ses! :]

 

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, puss på er!

Det är lyx när mamma bjuder

Waynes är mitt absoluta favoritställe! Riktigt goda varma kyckling-foccatia, och världens godaste blåbärcheesecake! Godast när mamma bjuder ;)


Jag älskar vår matsal!

Detta och kalvstek, sås och potatis - WOW!


Produktiv dag

Idag har varit allt annat än en slödag! Har varit på aktiv jobbjakt, har nog sprungit i näst intill alla affärer i Domino och Linden-galleriorna, lämnat in mitt CV och fått ett eller två napp faktiskt! Ska bli kul och se om det händer något där, antingen nu i sommar eller till hösten. Hoppas på att få jobb till sommaren och sedan få fortsätta jobba i höst så jag kan FLYTTA! Det vore såååå skönt, även att kanske få ha älsklingen hos mig lite mer om han nu inte kommer in på den folkhögskola han söker och flyttar till Skåne.. :( Men det är för tidigt att tänka på än!

 

Sitter fortfarande och drömmer om den perfekta lägenheten... JAG MÅSTE HA ETT STORT KÖK! Ett litet kök är något av det värsta jag vet, jag som är van vid ett stort nyrenoverat kök som man kan göra i princip vad som helst i (if you know what I mean.. HAHA!). Jag vill kunna ha massa olika saker överallt, kunna baka massor saker utan att behöva få klaustrofobikänslor. Sänk hyran på lägenheter med stort kök , tack!

 

 

Ja tack!

Nostalgi

Vilka hade såna här när ni var små? Sån himla nostalgi!

 


Gratisbio.se


Ensemble gör min dag

Ensemble är mitt favoritämne. Jag menar, vem vill inte sitta i 1,5 och försöka traggla sig igenom tråkigaste låten någonsin? Jag vill inte!


Natti natti


Nytt sminktest!

Ville testa lite gråa/silvernyanser so here you go! Första gången jag testart liquid liner också, man ser det på resultatet hahah!

 


bloglovin


Smeet


Snart.... Snart


Bullar gör susen för plugglusten!

Tur att man har kvar lite bullar! Lite mer motivation till att skriva klart dendär nedrans uppsatsen :(


I'm a crybabyyy

Tårarna bara rann när jag satt och kollade på sånahär videor på Youtube.. jag är så glad att min pappa inte blir tvingad att åka utomlands längre <3


Fotosession with la doggie

Är ute och fotar med min lilla bebishund :) resultatet får ni se imorgon!


Skriver CV och söker jobb

That's right. Denna tjej ska bli självförsörjande! Haha.. jag tycker nämligen att det räcker nu med att bo hemma hos föräldrarna och bara vara, jag vill jobba, tjäna egna pengar och flytta! Sitter samtidigt och kikar lite på hyresrätter i Norrköping, vill faktiskt komma ifrån Linköping så snabbt det går och bärja på en ny kula. Mina intressen är inte heller så billiga i drift, och jag tycker det är synd på mina stackars föräldrar att behöva kosta på allt vad musiken, och snart ridningen, kostar.

 

När jag ändå är inne på det så letar jag efter bra hyresrättssidor (haha vilket ord), alltså sidor där man kan söka hyresbostad i Norrköping. Hyresbostäder AB är den enda jag har hittat än så länge som verkar vettig, men om någon av er har bra erfarenheter fårn något annat bolag får ni gärna slänga iväg en kommentar, vore jättegulligt! :)

 

NU (äntligen) är jag dessutom klar med mitt CV! Wohooh! Ska titta runt lite efter lediga tjänster, skriva lite personliga brev och hoppas på det bästa :) Wish me luck!

bloglovin bloglovin


Sömnlös nattunderhållning


Hjälp mig!

behöver lite hjälp av er kära läsare!
Det är så att jag måste spela in lite covers till en grej, och jag behöver låtförslag.. något balladigt, eller upptempo som kan göras om till ballad, eller bara upptempo som körs upptempo! Jag är för alla förslag! Snälla bomba bara, I really need this!
Puss på er sötos!

Husmanskost ftw

Kassler, svampsås och ris. Åååh så gott!


Skoltrött

Okej, det går bara inte att skriva uppsats nu. Speciellt inte när jag nyss varit på nostalgitripp genom några lådor med mina gamla ridkläder, nu är jag så sjukt sugne på att ta upp ridningen igne så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Synd bara att det krävs så mycket tid och pengar, båda vilket det är rätt knapert om, så jag får väl snällt vänta tills jag gått ut gymnasiet och skaffat mig något eget ställe att bo på (så föräldrarna slipper hästlukten haha..), och så jag kan ta mig någonstans utan att behöva cykla 1,5 mil för att komma till stallet, som jag gjorde när jag red förut. I och för sig gav det en jäkla kondis, men man måste ju orka rida en eller flera hästar efter det också + allt stallgöra. Fast om jag hade haft möjligheten att få fortsätta rida, och jag behövde cykla/ta mig så långt hade jag inte tvekat en enda sekund! Jag blir så himla avundsjuk såfort jag ser en hästblogg eller kommer över ett hästklipp på Youtube, JAG VILL RIDA! Inte bara rida, jag vill ha en bästa kompis som finns där i ur och skur, som man bara kan pyssla med hur länge som helst, som aldrig blir trött på ens sällskap. En häst helt enkelt!

 

bloglovin

Projektarbete

Hej på er! Har precis satt mig och börjat med min projektrapport som jag ska skriva, om vårat projektarbete (alltså SON-projektet) som vi hade i februari. Själva projektet var sjukt kul men att nu försöka minnas tillbaka till allt vi gjorde för att komma fram till premiären är jättesvårt och jobbigt. Just min klass var ju lite segare än föregående klasser, vi kom igång rätt sent och höll på och ändrade musik och började repa vår sista dans 1 vecka innan premiär. Att vi sen satte det visar ju på vilken himla bra klass vi är! ;)

 

Nu när jag sitter och tänker på dethär blir jag nästan lite ledsen i ögat.. tänk att vi har gått tillsammans i nästan 3 år, och om mindre än 2 månader springer vi ut och kommer förmodligen inte träffas något mer. Alla ska åt olika håll, vissa ska plugga vidare inom musik, vissa (som jag) ska ta ett sabbatsår och resten ska gå basår eller söka vidare till en teoretisk utbildning. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket, inte bara min klass utan resten av musikarna på Kristinaskolan, I love you! 




xoxo
bloglovin

Skyrim

Kvällsnöje!


Sommarväder


Dagens låt

IN FLAMES - Deliver Us


Remind me I'm golden
The fortress above the sun
Why don't you spend nowhere with me
Follow the river and the path of the ones
Write our names on the shore

Forever - I can't find
Struggling in a world undefined
Dicide how you want it to be
I'm not eternity

Fly into the distance
Disappear for a while
I can't know the sence of this
But we're here today feeling alive

It starts to fall apart
Let me take control
Reminisce

The days and nothing more
Something I will find again
Deliver us

Can't hear the words you say
But it doesn't really matter
I give the world to you
If you just...

Fly into the distance
Disappear for a while
I can't make sence of this
But we're here today alive




Mums filibabba


Softa lagom

Sitter på mammas jobb i väntan på att få lite mat, sen ska jag dra mig iväg till en kompis för lite klass/filmmys!
Har stressat som en gås idag, lyckades vakna halv 2 och skulle hinna städa innan jag åkte, jag tycker det blev bra men pappa är väl lite av en annan mening haha... Han hade skrivit fina lappar till mig och min syster som vi skulle bocka av ;) ska nog köra det på mina barn när jag får några - "se till att bocka av den listan annars får du ingen kvällsmat!" haha vad grym jag känner mig. Är lite på det humöret nu, vill liksom ta tag i något och krossa det i handen.. Vet inte varför, lite hormoner som spelar mig spratt kanske. Usch för att vara tjej ibland! Men skulle aldrig vilja byta ut det mot att vara kille, utom kanske för den dag.. Vill se om det verkligen är skönare att ha mensvärk än att få en pungspark haha! ;)

Har förresten precis varit och köpt skor till balen! Är så himla sugen på att bara få ta studenten nu och bli kvitt allt, få spendera mitt sommarlov tillsammans med min fina pojke, och sen försöka ta tag i mitt liv huhu! Scary!

Nu ska mamma bjuda mig på mat, so long!


Latmansfrukost

... Är bättre än ingen frukost alls ;)


Minecraft!

Återfann min kärlek i förrgår! Har inte spelat Minecraft på hur länge som helst :D orkade inte spela på någon av mina gamla världar så DETHÄR är början på min nya episka nörd-värld :D wiiiiiiieeeeeee :3







Notch har lagt till så himla mycket nya roliga funktioner sedan jag spelade sist! Nu kan man få experience och gå upp i level, finns nya zombies (som skrämmer mig till bajsnödighet VARENDA gång), nya saker i spelet som man kan göra, fler achievements m.m. Ni som inte spelat på ett tag, gör det! och ni som aldrig spelat, testa! Kostar endast 50 spänn och kan köpas/laddas ner/spelas på www.minecraft.net ! Finns 'även en äldre gratisversion också för de som vill testa på :))


Pancakes

Blev ombedd att laga pannkakor till syster och hennes kompis direkt när jag kom hem, hade jag inget emot, mums!


Dagen efter

Helt mörbultad i kroppen, ont i ryggen, trött som ett svin men vad gör det! Jag har sätt världens bästa band live (2:a gången) och de var heeeelt sjuuuukt bra :))) Skulle kunna skriva ett 5-sidors inlägg om hur bra dom var och hur sjukt kul det var men jag låter er använda min eufori till att tänka ut det själva :D inte så svårt hihi

Med andra ord så har denhär "dagen efter" varit väldigt slapp, har i princip sovit, ätit, suttit vid dator och spelat spel, ätit etc etc. Man tar ju tillfället i akt när man har tillgång till sin pojkväns superspeldator istället för systers crappy laptop. När jag väl har pengar blir det att investera i en ny dator som klarar de senaste spelen (ja jag är nörd :D) , sen ska jag gå under jord i några månader och livnära mig på att spela spel. Haha nja kanske inte, även om det vore sjukt värt så kanske det inte är något som man ska satsa på att viga sitt liv till. Med tanke på det, vilka av er har bestämt vad ni ska göra efter studenten? Ska ni plugga vidare, jobba, eller bara chilla? Själv tror jag att det blir jobb ett tag med lite distansstudier, dans- sång- och teaterlektioner m.m. och sen söka in till PAS (School of Performing Arts i Göteborg), det är min dröm att gå där! Sjukt svårt att komma in men jag hoppas och tror på det, då ska det gå!

Nu får ni ha en fin kväll och fin fortsättning på lovet! Ni som redan börjat skolan - sucks for you ;D

Puss!

GAAAAH!!!

Ååh. Alltså. ÅÅÅH!!! IN FLAMES ÄR SÅ SJUKT UNDERBART JÄKLA BRA SÅ JAG DÖR. GAAAAAAAH *lycklig tjej* ihohihihihihihi

Okej, flummigt inlägg men ni förstår. JAG ÄR GLAD! PUSS!


Snart smäller det!

Är Påväg till Älsklingen för att lämna lite grejer, sen bär det av in till Norrköping för att se IN FLAMES! Wooohooooh jag är så sjukt taggad! :D såg dem senast på Sonispere-festivalen förra året, sjukt bra då och kommer bli MINST lika bra nu :D har lyssnat sönder på deras senaste skiva hela helgen så nu har jag en "dessa-låtar-måste-vara-med-"lista haha! Nej men det kommer bli sjuuuuuukt kul, är inte alls avundsjuk på alla som är på studentkryssning idag faktiskt, ni missar något! Wooohooooohhhh!!!!!!


Bakdags!

Fick ett infall att baka idag, här är resultatet :)

 

 


Min första cover uppe på Youtube!

Har suttit hela dagen och övat på en låt som jag tänkte spela in och slänga upp på Youtube.. sekunden man sätter igång kameran så *POFF* är allt borta och man kommer inte ens ihåg vad låten heter haha. Nervös much, svar ja! Det tog kort och gott ca 2 tim att få en okej version av en 2-minuters låt, även om mitt gitarrspel suger för tillfället och jag spelar fel här och där, men ni får hålla till godo med det! Jag ska öva, I promise!
Kommentera gärna vad ni tycker! (inte gitarrspelet... please... haha)


Annie´s Song by John Denver - Cover by Eva-Lotta

Dagens sminkning

Testade lite nya färger idag, ville ha en lite mer "vardagssminkning", så det fick bli lite naturligare bruna nyanser och lite guldigt :) Rätt nöjd faktiskt!

NOOOOOO

:'(


Myskväll

Sitter hemma hos Älsklingen, vi (eller jag) har precis lagat tacos och nu sitter vi och tittar på let's dance! Sjukt kul, David Hellenius skämt är så himla klockrena xD Ännu bättre blir det när Pär-Ola kommer ut och dansar som att han har skitit på sig och har höftproblem samtidigt! Han var verkligen riktigt dålig, hoppas på att han åker ut idag, så vi slipper se honom dansa mer. Någon som däremot är riktigt duktig är Helena Paparizzo! I och för sig kunde man ju förväntat sig det eftersom hon är artist och kan dansa, men det är riktigt kul att titta på henne ändå :) speciellt när hon har bästa danspartnern också!

Nu börjar det igen, ha en fin kväll allihopa! Puss


Vem var det som sa snart sommar..?


Vinnare Dagens Blogg!

Woho! Vinnaren av Dagens Blogg blev alltså.... dadadadadadaaam *trumvirvel*........ SOFIA FORSS!
Ni hittar hennes blogg HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
Puss!

Bästa filmen någonsin!

Åååh! Hunger Games va så sjukt jäkla bra! Bästa film jag sett! Till och med reklamen i början var så fängslande så David tappade ut snacksen i ren förskräckelse xD hahaha jaja, den var i alla fall väldigt bra! Om ni inte har sett den så måste ni verkligen göra det medans den går på bio!

Nu ska vi käka lite och sedan dra oss hemåt, sov gott alla fina! Puss


Fika med älsklingen

Sitter på espressohouse och fikar, ska snart iväg och se Hunger Games :)

 


Maat

Min klass äter på Hotell & Restaurang-elevernas matsal fram tills vi slutar, grymt gott! Något bättre än vår vanliga matsal...


Min livskamrat


Dagens blogg!

Kör en DAGENS BLOGG här :) för att vara med kommenterar ni bara dethär inlägget (glöm inte bloggadressen) och sen väljer jag ut den blogg jag gillar bäst! Vinnaren presenteras imorgon. Good luck

Egen domän

Sitter och klurar lite på detdär med egen domän.. är lite mer sugen på att ha .se än nån lång radda med blogg.se.. Blogg.se har ju dock en PRO-tjänst, som man kan signa upp sig för ett år på och då få en gratis egen domän... någon som har testat det? Funkar det bra?
Sen är funderar jag lite över namnet.. jag vill ha något kort som är lätt att komma ihåg men ändå något som speglar mig och vad jag håller på med. Hjälp alltså haha. Vet verkligen inte hur jag ska göra. Kan absolut ingenting om webbhotell eller liknande, men känner mer att jag vill ha en egen domän, känns lite mer proffsigt och fräschare på något sätt. Aja, vi får väl se hur det blir :]

Hej vinter!

Hmmm...


Znork

Är sådär irriterad som man kan bli ibland, helt utan anledning. Vill ta något riktigt hårt och slänga det i marken så det går sönder i tusentals bitar, sedan hoppa på dom och kasta alla bitar i golvet igen. Fin sinnesstämning
God natt

Hard work work

Helloj! Har haft det rätt slappt idag, lyckades med en rejäl försovning.. så ingen skola för mig. Sov hos pojkvännen så åkte in till stan och solade lite, måste bygga upp en någorlunda fin färg till balen, jag är ju så sjuukt blek annars. Efteråt luktar man dock gammal solarium, vill man vara fin får man lida pin! :)

Har även varit och sökt lite jobb idag! Wohooh! Visserligen bara lite ströjobb som sångerska, men hoppas på att det går vägen i alla fall, det är ju något :) Måste väl försöka hitta ett "riktigt" jobb sen men jag är nöjd så länge jag kan tjäna lite extra på det jag älskar att göra, vi får se hur länge det kommer fungera! Än så länge tänker jag vara positiv och hoppas på det bästa :)

Mums!

Kladdkaka + calippo shots = <3


Sovmorgon

Åh så skönt det är med jättelång sovmorgon på måndagar! Man får liksom ingen chockstart på veckan utan kan ligga och slöa hela morgonen :) i och för sig kan jag inte sova mer än Max 9 tim, så jag lyckades ju vakna 3 timmar innan klockan ringde.. Så det blev en lång-dusch-och-frukost-morgon, det gillar vi! Sen fick jag övningsköra in till stationen, måste ju verkligen skaffa detdär nedrans körkortet snart.. Man är nästan som handikappad när man bor på landet, om man inte har körkort :(

Så nu sitter jag och väntar på tåget till skolan, lite lagom blåsigt är det idag, annars hade det nog varit relativt varmt, det steker nästan under skinnjackan hihi. Längtar sjukt mycket efter sommar nu, äntligen inget mer plugg! :D sen ska man ju börja jobba och försörja sig själv,men det tänker vi inte på än! Efter 12 år i skolan är man ju faktiskt värd en paus, eller hur? ;)

Nu är det iväg till skolan som gäller, kör står på schemat!
xoxo




Hunger Games


Någon som sett? Är den bra? :)

Städ-Söndag!

Mamma har satt hela familjen i arbete idag eftersom vi ska få gäster som kommer i slutet av veckan.. Så nu ska det städas för fulla muggar! :) hoppas att ni har en något bättre söndag!