Produktiv dag

Idag har varit allt annat än en slödag! Har varit på aktiv jobbjakt, har nog sprungit i näst intill alla affärer i Domino och Linden-galleriorna, lämnat in mitt CV och fått ett eller två napp faktiskt! Ska bli kul och se om det händer något där, antingen nu i sommar eller till hösten. Hoppas på att få jobb till sommaren och sedan få fortsätta jobba i höst så jag kan FLYTTA! Det vore såååå skönt, även att kanske få ha älsklingen hos mig lite mer om han nu inte kommer in på den folkhögskola han söker och flyttar till Skåne.. :( Men det är för tidigt att tänka på än!

 

Sitter fortfarande och drömmer om den perfekta lägenheten... JAG MÅSTE HA ETT STORT KÖK! Ett litet kök är något av det värsta jag vet, jag som är van vid ett stort nyrenoverat kök som man kan göra i princip vad som helst i (if you know what I mean.. HAHA!). Jag vill kunna ha massa olika saker överallt, kunna baka massor saker utan att behöva få klaustrofobikänslor. Sänk hyran på lägenheter med stort kök , tack!

 

 

Ja tack!

Kommentarer
louise hannu - foto, bild & dagbok

re; Hej! Jag skaffade min domän på loopia.se :) Det var väldigt billigt om jag minns rätt och så betalar man en gång om året, typ 80 kronor för ".se" :D Hoppas det hjälpte!



MVH Louise / misslouise.se



Blogg: http://misslouise.se
2012-04-18 @ 23:36:23
Melissa - Den brutala sanningen

stort kök med en bänk i mitten är ju ett måte, samt en gigantisk hall och ett vardagsrum med öppen spis :D



Blogg: http://lavali.blogg.se/
2012-04-19 @ 11:12:00
Maria en Norrlandsblogg

Hejsan va roligt att du vill vara med i veckans blogg :)



Blogg: http://mariaenliten.blogg.se/
2012-04-19 @ 15:13:46
Anonym

dösnyggt!!



Blogg: http://sajohansson.blogg.se/
2012-04-23 @ 18:41:38




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback